Помощен център

За да започнете е нужно да имате активен Facebook акаунт, чрез който ще се инициализирате в системата. След вход в сайта, всеки участник има вече създаден профил и видео канал.
Добавянето на клипове във видео канала е неограничено. Всеки участник има право да качва видео материали в своя канал единствено по своя преценка в подходяща категория.
Mov.bg има право да изтрива видеоматериали, както и да преименува заглавия, и категории на качените видеа от участниците в своите канали. Mov.bg предоставя възможност на своите участници да печелят реални пари от гледане на своите канали от потребителите на интернет мрежата, като гледаия на канал означава сбора от гледанията на всички поместени в него видеоматериали. Сумата, която участник е натрупал до момента може да бъде достъпна в неговия профил, като менюто за изтегляне ще бъде активно след натрупване на определения минимум
за изплащане от 10 лв. Сумата, която се начислява в сметката на участник е динамична, и зависи от гледанията на качените видео клипове. Минимумът е 0.10 български лева (BGN) за 1000 уникални гледания.

След достигане на определения минимум от 10 лв менюто за изплащане ще бъде активно. В него можете да въведете своята банкова сметка по която ще бъде изплатена натрупаната сума от вашия канал. След въвеждане на данните, които са ни нужни в рамките на 5 работни дни натрупаната сметка ще бъде изплатена. Промотирането на вашите клипове зависи от броя гледания. Колкото по - гледан бъде един клип, толкова по - често ще се предлага на потребителите.

Всеки участник присъединил се към сайта има право да участва и в играта "Сподели и спечели" Всеки месец MOV.BG ще раздава парична или предметна награда на участник който има най много точки. Точките се трупат от споделяния на видео клипове от системата и гледанията на споделените клипове. Водещите участници могат да бъдат достъпни в менюто временно класиране. Преди да започнете участие в играта, можете да се запознаете с нейните правила на следния адрес.